Wie zijn wij

Opmeer Kozijnen is een de toonaangevende producent van hoogwaardige houten en kunststof Ramen, Deuren en Kozijnen voor de professionele markt onder de merknaam CareFree.

Met haar 40 jarig bestaan, staat het bedrijf bekend om haar kwalitatief mooie producten, leverbetrouwbaarheid en co-makership, waardoor het een solide partner voor bouwend Nederland.

Met gebruik van CNC gestuurde machines als de Weinig Conturex worden houten producten op elke klant specifieke maat geproduceerd. Onder geconditioneerde omstandigheden kunnen onze houten producten voorzien worden van grondlak, voorlak of zelfs aflak in de gewenste kleur.

Met nieuwe concepten als de Speed XL Line garandeert Opmeer kozijnen ultra snelle leveringen en met de Green Pro Line biedt het bedrijf een oplossing voor de verscherpte overheids- EPC norm (energie prestatie coëfficiënt). Het motto “Ontzorgen”​ staat dan ook hoog in het vaandel.

HoutIndustrie Opmeer is lid van de NBvT, levert haar producten onder het Komo certificaat, en is daarnaast zowel Pefc als FSC ® gecertificeerd.

MEERWAARDE
Samenwerking met Opmeer Kozijnen betekent dat u profiteert van de expertise en vakkennis van onze medewerkers. Wij delen deze graag met u om tot het beste resultaat te komen. U kunt rekenen op ondersteuning en advisering in de uitwerking en detaillering van uw projecten. Dit geldt voor alle stadia van uw bouwproces; van calculatiefase tot uitvoering.

Ook het meedenken op de bouwplaats, afstemmen van leveringen en creatief zijn in het bedenken van oplossingen is een meerwaarde voor onze klanten. Wij zijn erop gericht om u als opdrachtgever te ontzorgen.

Bij ons vindt u de juiste balans tussen kwaliteit en kosten, een goed product, geproduceerd door mensen met passie en de juiste vakkennis.